El CH Mataró Fem16 es va proclamar campió de Catalunya fa uns dies, ben aviat afrontarà un nou repte, el campionat d’Espanya. El seu entrenador, Aleix Castellsaguer ens parla de com van viure el torneig i del futur immediat d’aquest equip.

Com afrontava l’equip el Campionat de Catalunya?
L’equip estava molt il·lusionat amb aquest Campionat. Portàvem tota la temporada treballant per arribar-hi i poder fer un bon paper.
Moltes de les noies ja han disputat algun Campionat d’aquestes característiques, però sempre tens ganes de tornar-hi.

Les noies van fer un gran torneig i van afrontar la final de manera brillant
El Campionat en general el podem valorar molt positivament. Vam anar de menys a més. Pot ser el primer partit contra el Bigues va ser el que més ens va costar, ja que vam sortir una mica nervioses. Però a partir d’aquest partit, vam guanyar confiança i ens vam trobar millor a la pista.
Pel que fa a la final contra el Manlleu, la clau va ser la bona primera part que vam fer. Coneixíem bé el Manlleu i sabíem que intentarien aprofitar-se de les nostres errades en atac, per intentar sorprendre’ns al contraatac. Però l’equip va estar molt concentrat i va saber atacar amb paciència, per això vam arribar al descans amb 3-0. La segona part gairebé no va existir.

Com esteu gestionant la victòria?
Quan assoleixes un èxit com aquest és important celebrar-lo, saber gaudir-lo. No has de deixar que passi com si fos un més. Quan va acabar la final la cara de felicitat de les jugadores no tenia preu.

Tot i així, sabem que en 10 dies tornem a competir amb el Campionat d’Espanya, i és important continuar treballant per arribar en les millors condicions.

I ara el repte és majúscul, el Campionat d’Espanya
Sí, és un altre Campionat que ens fa molta il·lusió. Aquí ens trobarem amb equips amb qui encara no hem jugat i no coneixem. Sabem que els equips catalans acostumen a ser dels més forts, però sempre hi pot haver un equip de fora de Catalunya que pugui donar la sorpresa.
Nosaltres jugarem partit a partit, sabent que si fem les coses com sabem, tenim opcions d’estar entre els equips de dalt.