La colla castellera Capgrossos de Mataró compleixen vint anys d’existència i aquest aniversari rodó volen celebrar-lo amb un seguit d’activitats singulars que aniran tenint lloc al llarg del 2016.

Una d’elles la faran precisament aquest diumenge que ve, dia 29 de maig, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça de Santa Anna.
L’han anomenada “20 anys – 20 castells” i el que té d’extraordinària és que serà una actuació en què, com a colla, es proposen dur-hi a terme ni més ni menys que una vintena de castells.
Però, més enllà de la xifra, els agradaria que tingués sobretot un doble caràcter.
D’una part, voldrien que fos una ocasió de retrobada amb moltes de les persones que han passat per la colla i han fet castells amb ells al llarg de les dues dècades que commemorem.
I també voldrien compartir l’actuació amb vint entitats ciutadanes, per expressar i agrair que tota la trajectòria dels nostres vint anys de vida ha estat possible gràcies al suport de Mataró i de la comarca.

El Club Hoquei Mataró ha estat una de les entitats convidades a fer-los costat diumenge vinent en la consecució de “20 anys – 20 castells”.

L’actuació es preveu que s’acabi cap a ¼ de 8 del vespre amb el lliurament d’un petit obsequi com a agraïment per la col·laboració.

Des del Club demanem a tots els socis i aficionats que s’acostin a l’acte i col·laborin en la difusió d’aquests 20 anys d’una entitat tan important per la ciutat.

Som-hi Mataró, som-hi capgrossos!