Remuntada del CH Mataró per guanyar el sisè partit seguit

Ha superat el SHUM Maçanet i ja té set punts d’avantatge sobre el tercer.

20181202_0055_181201ho_chm-macanet2

El Club Hoquei Mataró ha aconseguit la seva sisena victòria consecutiva davant el SHUM Maçanet i d’aquesta manera manté el lideratge de l’OK Lliga Plata, amb quatre punts d’avantatge sobre el segon i ja amb set sobre el tercer, que és on es marca la línia de la zona d’ascens a l’OK Lliga.

Tot Mataro 20181202_0055_181201ho_grada

L’equip visitant s’ha avançat aviat, però Xicota i Romero han capgirat el marcador abans del descans.

Tot semblava que amb avantatge al marcador l’equip local encarava amb garanties suficients la segona part. Però els de La Selva han reaccionat, han frenat l’atac local, han empatat i quan faltaven set minuts s’han posat per davant. Per sort l’equip local ha tret el caràcter de seguida i vint segons després Eric Florenza ha empatat.

En els minuts finals empesos pel Front Mataroní (que important que és tenir un suport així a la grada!), l’equip local, tot i la tensió existent, ha tingut el cap fred i primer Cusachs, quan faltaven una mica menys de tres minuts, i després Florenza, quan faltava un minuts, han decidit el partit.

20181202_0054_181201ho_chm-macanet1

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs (1), Oriol Lladó, Eric Florenza (2), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell, Pau Palacín, Conrad Xicota, Àlex Cantero, Jaume Gisbert (ps).
GOLS: 4′ Font (0-1); 15′ XICOTA (1-1); 20′ ROMERO (2-1); 38′ Pujol (2-2); 43′ Garcia (2-3); 44′ FLORENZA (3-3); 47′ CUSACHS (4-3); 49′ FLORENZA (5-3).