Foto: Ferran Guimerà (de blanc), lluita amb João Pinto del Sporting de Portugal a la Copa de les Nacions.

El Mis Ibérica Mataró ha presentat Ferran Guimerà com a nou jugador per la temporada vinent. Guimerà s’incorpora així a la disciplina del conjunt groc i negre i estarà disponible aquest dilluns en el primer entrenament de l’era Quim López.

El jugador barceloní ve procedent del Montreux, equip de la lliga suïssa en la qual ha jugat els últims tres anys i on ha disputat competició europea. Guimerà ha jugat també Ok Lliga al CP Vilanova, club amb el que va arribar a la final de la CERS i on va compartir vestuari amb Jordi Bartrés. També te experiència a primera, concretament a Lloret, assolint l’ascens. El Taradell va ser el seu últim club català abans de marxar a Alemanya, al Weil Am Rhein, per competir a la lliga helvètica.

Ferran Guimerà es defineix com un jugador lluitador, que ho dóna tot a la pista i ha fet del treball un dels seus grans valors. Tot i tenir diverses ofertes per tornar a jugar a Catalunya, el nou fixatge del Mis Ibèrica ho va tenir clar, “Quim López em va convèncer perquè hi ha un bon plantejament de cara a aquesta temporada i un bon objectiu que és pujar a l’Ok Lliga”. Es mostra optimista sobre la seva adaptació al seu nou equip, “conec bé als jugadors, als nous fixatges. És molt interessant formar part d’aquest equip”, tot i que adverteix que “La nacional espanyola és una lliga molt competitiva. L’equip que sigui més regular serà qui tingui més possibilitats de pujar. Per experiències anteriors, el millor és anar partit a partit”.

photo1

Fill de Joan Guimerà
En Ferran serà la segona generació de la família Guimerà que defensarà l’escut del Club Hoquei Mataró, “El meu pare, en Joan Guimerà, ja va jugar aquí a Mataró”. De ben segur que suposarà un plus de motivació més per un jugador compromès i d’equip.