Partit de la 4ª jornada de l’Ok lliga femenina el disputat aquest dissabte al Jaume Parera León i que enfrontava al Medicare System Mataró a les actuals campiones, el Generali H.C Palau Plegamans.Les noies dirigides per Oriol Feliu, sortien a pista amb molta intensitat i amb ganes de treure’s l’espina del partit anterior a Manlleu, però quan només s’havien disputat tres minuts i mitjançant una falta directa executada a la perfecció per la jugadora visitant Carla Masclans el Palau s’avançava 0-1 al marcador. Tot i això, el partit va seguir molt igualat, amb tots dos equips ben plantats en defensa i concedint molt poques ocasions davant les respectives porteries. Amb el 0-1 s’arribaria al descans.
Ja a la segona meitat, el guió seguia igual, fins que als 5 minuts una de les escasses contres concedides pel Mataró era aprofitada per Elisabet Gurri per fer pujar el 0-2 al marcador.

Dos minuts més tard, l’àrbitre xiulava un més que discutible penal favorable al Palau que Carolina Herrera s’encarregaria de llençar , tot i que l’Erika Arellano aturava el primer llançament el refús el recollia la mateixa jugadora per fer el 0-3. Massa càstig pel que s’estava veient a la pista.

A partir d’aquest moment el partit es va trencar i es va entrar en una dinàmica d’anades i vingudes amb moltes faltes i un joc més travat.     A 4 minuts pel final, el Palau malbaratava una nova falta directa, aquest cop per acumulació de faltes. Mig minut més tard, la Carla Fontdeglòria no estava encertada des del punt de falta directa i no podia retallar distancies. 

Ja a les acaballes del partit, una rigorosa targeta blava, permetria a Berta Busquets fer el 0-4 novament a bola aturada.

D’aquesta manera, un Palau molt sòlid en defensa i terriblement efectiu en atac s’enduia els tres punts de la pista del Mataró.
Caldrà seguir treballant fort i de ben segur els bons resultats acabaran arribant.
Propera parada, Vilanova!