En partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de l’Oklliga Femenina, el Medicare System Mataró visitava la pista madrilenya del C.P. Alcorcón. Ambdós equips separats només per un parell de punts a la classificació es troben immersos en la lluita per la cobdiciada cinquena posició per darrere del “4 grans”.El partit va començar amb un Alcorcón imposant un ritme molt alt i pressionant amb molta força i perquè no dir-ho, amb certa duresa, a un Mataró al qui li va costar una bona estona adaptar-se a les reduïdes dimensions de la pista i sobretot al sempre temut parquet.

Fruit d’aquest inici, als 4 minuts de joc l’Alcorcón s’avançava al marcador mitjançant un gol de Rocio Ailen.

A poc a poc i en gran part gràcies a un oportú canvi en defensa, el conjunt mataroní va anar fent seu el ritme del partit. Aquest fet va fer aparèixer els nervis a l’equip local, que veia com a un minut del descans, una blava al seu entrenador per protestar una decisió arbitral, l’aprofitava Marta Soler per a fer el gol de l’empat de falta directa. 

A la segona part, les noies d’Oriol Feliu van sortir amb la lliçó ben apresa i ja de bon inici van mirar d’imposar el ritme que més els convenia.

Al cap de 8 minuts una bona acció individual de Carla Fontdeglòria li servia al Mataró per a posar-se per davant al Mataró. Tot i que l’Alcorcón ho va provar en aquest tram del partit s’estavellava tossudament a la bona defensa plantejada per l’equip català. A 3 minuts del final, novament Carla Fontdeglòria, feia l’1 a 3 definitiu. 
Bon partit, aquest cop si, del C.H. Mataró a terres madrilenyes, que els permet seguir somiant en repetir enguany la cinquena posició assolida la temporada passada, que no és poca cosa.

Al final roses i un Sant Jordi difernt a Madrid.