El Medicare System Mataró, tornava a la competició després de l’aturada nadalenca i ho feia a la sempre complicada pista del Bigues i Riells. L’equip vallesà és troba a la part alta de la classificació gràcies a una molt bona primera volta, per tant, era una important pedra de toc per les maresmenques.
El partit començava amb un Mataró que volia anar per feina, buscant la porteria rival amb insistència, fent circular la bola amb velocitat i molt endreçat en defensa. Després d’un parell de clares ocasions i quan es portaven 5 minuts de partit, una gran combinació entre les germanes Fontdeglòria era aprofitada per la Carla per avançar el seu equip. 1-0. Seguia jugant bé el Mataró i això feia que el Bigues es carregues de faltes molt ràpidament per intentar frenar el joc de les visitants. Amb el 1-0 al marcador s’arribava al descans.
A la represa, el Bigues va sortir amb més empenta i als primers minuts va tocar defensar de valent. Tot i això l’Ona va tenir la possibilitat d’augmentar l’avantatge amb un llançament de penal, però no va trobar porteria. Minuts més tard era el Bigues qui desaprofitava una pena màxima. A 7 minuts pel final, la desena falta del Bigues tampoc la va poder transformar en gol la Carla Fontdeglòria. Tocava patir. A 5 pel final la desena falta del Mataró feia presagiar el pitjor, però l’Ariadna, molt segura tot el partit, va aturar el llançament. Destacar el bon debut amb el primer equip de l’Adriana Chiva que venia a cobrir la baixa de Laura Manzanares.(Recuperat aviat Manza!! T’enyorem)
En resum, importantíssima victòria per començar l’any. A seguir treballant!