Triomf de prestigi l’assolit pel Medicare System Mataró a la sempre complicada pista de l’Esferic de Terrassa i que certifica la presència de les mataronines a la Copa de la Reina per segona temporada consecutiva.
El partit es presentava molt complicat. A la pressió per jugar-se la classificació per la copa, calia sumar-hi el cansament després del difícil partit de dimecres amb el Gijón i algun que altre problema físic que arrossegava alguna jugadora. Lluny però de sortir atemorides a la pista, les noies d’en Feliu es van destapar fent la millor primera part del que va de temporada. L’equip, feia circular la bola a una velocitat molt alta i això generava espais per buscar bones posicions per rematar. Al cap de cinc minuts una d’aquestes jugades l’aprofitava l’Ona per engaltar una canonada i fer el 0-1. Un minut més tard i sense temps per respirar, l’Ona enganxava de nou una bola i feia el 0-2. Tot i estar per davant al marcador, el Mataró va continuar collant i un embolic dins l’àrea egarenca era convertit per la Xantal (encara que a l’acta li computin a la Marta) en el 0-3. Un parell de minuts més tard l’Esferic escurçava distancies en una jugada a la contra l’1-3. Després d’uns instants de certs dubtes, el Mataró tornava a marcar el tempo del partit i a dos minuts pel descans la Carla posava l’1-4 al marcador.

A la segona part, l’Esferic va pressionar de valent, però tot i amb això les mataronines seguien arribant a porteria amb molt de perill. Al cap de cinc minuts de la represa el conjunt dirigit per Octavi Font retallava la diferència amb el 2-4. A manca de 9 minuts pel final, va arribar la jugada polèmica del partit, quan una jugadora de l’Esferic feia clarament el tercer gol pel seu equip amb l’ajuda del peu, tot i les protestes de les jugadores mataronines el gol va pujar al marcador. Lluny del que es podia esperar, el Mataró va seguir molt endollat al partit, apretant molt en defensa i no abaixant els braços en cap moment.
Es va haver de patir fins al darrer moment, si, però una vegada va sonar la botzina l’alegria es va desfermar entre les joves jugadores mataronines que per segon cop en la seva curta estada a l’elit de l’hoquei femení estatal, tornaran a estar presents a la Copa de la Reina entre algunes de les millors jugadores del món.
ENHORABONA NOIES I COS TÈCNIC!! SOU MOLT GRANS.