Una nova victòria, aquest cop davant d’un combatiu Girona, permet l’equip mataroní situar-se a la cinquena posició de l’Ok Lliga femenina.
Visitava el Jaume Parera un Girona necessitat de punts i en posició de descens directe i, malgrat que veient el marcador pot semblar que va estar un partit plàcid, res més lluny de la realitat. Un gol molt matiner del Girona en transformar una pena màxima, va fer que les noies dirigides per Oriol Feliu haguessin de remar a contracorrent bona part del partit, de fet, tot i que les clares ocasions (penal inclòs) se succeïen a la porteria gironina, en arribar la mitja part el marcador reflectia un sorprenent 0-1.

La fortuna de les mataronines de cara a porteria va fer un tomb a la segona meitat. Encara no havia passat ni un minut, quan la capitana Xantal Piqué des de mitja pista, engaltava una canonada que es colava per l’escaire de la porteria gironina per fer l’empat. 1 a 1 i tota la segona part per davant. Cinc minuts més tard l’Ona Castellví s’encarregava aquest cop si, de transformar un nou penal assenyalat contra el Girona. 2 a 1. Ja per davant al marcador, el Mataró continuava prement l’accelerador per mirar de tancar el partit com més aviat millor. Amb deu minuts encara per disputar, la jugadora visitant Jana Verdura veia una blava per una clara infracció i la conseqüent falta directa l’aprofitava Carla Fontdeglòria per fer el 3 a 1. Semblava que el partit es trencava, però en aquesta categoria no s’hi val a badar i un error en una passada, provocava una ràpida contra que el Girona no va desaprofitar per escurçar diferencies. 3 a 2 i sis minuts encara per jugar. Malgrat la sotragada, les mataronines no varen fer cap pas enrere i continuaren buscant porteria. A manca de tres minuts pel final una nova blava a Jana Verdura la transformava Marta Soler en un tranquil·litzador 4 a 2. A un segon per la botzina, un innecessari penal sobre Carla Fontdeglòria, l’aprofitava Ona Castellví per fer el cinquè i arrodonir una gran i treballada victòria.

En resum, tercera victòria consecutiva que permet el Medicare System Mataró escalar fins a la cinquena posició de l’Ok Lliga just per sota de Voltregà, Manlleu, Palau i Gijón. Per fer valdre aquesta classificació, cal destacar que aquest mateix cap de setmana, aquests quatre equips s’han classificat de manera brillant per disputar la Final a 4 de la Copa d’Europa Femenina.