El jove equip mataroní enceta la segona volta vencent amb claredat a la pista de l’Igualada. Encadena d’aquesta manera la tercera victòria consecutiva a domicili i es consolida a la zona tranquil·la de la classificació.
Ja de sortida s’ha vist que el Mataró no estava disposat a repetir el guió del partit de la primera volta i ha imposat el ritme de joc més adient pels seus interessos. De nou, com a les darreres jornades, el bon treball en defensa ha estat el primer pas per anar madurant el partit. El segon, és clar, ha estat l’encert de cara a porteria. El 0-1 ha arribat als sis minuts obra de la Carla Fontdeglòria i feia justícia al vist fins aleshores a pista, amb un Igualada desbordat que només podia aturar el joc de les mataronines amb constants faltes. Tot i així, les noies d’en Feliu, no han caigut al parany i han continuat a la seva. Amb el 0-1 s’arribava al descans.

  
A la segona meitat la tònica del partit no ha variat, amb un Igualada que ho provava amb més voluntat que encert davant d’una endreçada i contundent defensa mataronina. Per contra a la porteria local, la sensació de perill era constant amb clares arribades del conjunt maresmenc. En una de tantes, al minut 7 de la segona, la Carla feia el segon del Mataró. 0-2. Tres minuts més tard, la Marta Soler ha tingut l’ocasió de sentenciar el matx, però el seu llançament de falta directa conseqüència de la desena falta d’equip igualadina, s’ha topat amb la rèplica de la portera local. Per contra, a la següent jugada i aprofitant l’únic error greu en defensa del Mataró en tot el partit, Laura Salvador feia el primer del seu equip i escurçava diferencies. 1-2. Lluny d’arronsar-se, el Mataró a continuat picant pedra i només mig minut després d’encaixar el gol, l’Ona Castellví ha fet de penal l’1 a 3.
A set pel final, l’Igualada, mitjançant una falta directa, a tingut a les seves mans l’ocasió de retallar distancies i posar emoció al partit, però una inspirada Èrika Arellano aturava el llançament de Raquel Bernadas. A cinc del final, la Carla Fontdeglòria completava el seu hat-trick particular fent de jugada individual el quart del seu equip. D’aquí al final, rodar i rodar fins a matar el partit.
En resum, 3 punts més pel Mataró que partit a partit continua creixent com a equip i en el que totes les seves peces d’una manera o l’altra són importants. Èrika, Marta, Laura, Júlia, Carla, Anna, Ona, Ari i Xantal de la mà de l’ORIOL FELIU (potser a Igualada ara ja saben com es diu) esteu fent quelcom molt gran, no ho dubteu. A seguir!   

   C.G.