El jove equip mataroní planta cara al Manlleu bona part del partit, però acaba golejat davant l’empenta i qualitat de les jugadores osonenques.
I és que, tot i encaixar el primer gol quan tot just s’havien jugat 30 segons de partit, el Mataró va jugar una gran primera part davant d’un dels millors equips d’Europa, aturant amb solvència en defensa les embranzides visitants i generant en atac ocasions suficients perquè el resultat a la mitja part no els fos desfavorable.

A la segona part però l’escenari va canviar. L’internacional Anna Casaramona es carregava el seu equip a l’esquena i amb dos gols en cinc minuts trencava el partit i la resistencia mataronina. Un minut més tard del 0-3, el Mataró va tenir l’ocasió d’enganxar-se de nou al partit, però el llançament de penal d’Ona Castellví s’estavellava al pal i per acabar d’adobar-ho a la jugada posterior el Manlleu feia a la contra el 0-4. Potser el càstig era excessiu, però els equips d’aquest nivell no perdonen el més mínim error. D’aquí al final encara va haver-hi temps de veure un gol més del C.P Manlleu i el de l’honor per un orgullós i combatiu C.H Mataró que tot i el resultat no va abaixar mai els braços.

Tot i la clara derrota, l’equip mataroní amb una de les plantilles més joves de tota l’Ok lliga continua creixent partit a partit i és que el millor d’aquestes noies, perdó, d’aquest EQUIP, està per arribar. Segur.