Conscients de la importància del matx, les joves jugadores mataronines, varen sortir a la pista, disposades a no deixar-se sorprendre per un Bigues i Riells, que si bé es troba a la part baixa de la classificació, sempre resulta un rival força incomode i complicat a la pista.
Ja de sortida el Mataró, va anar imposant el ritme de joc que més li convenia, arribant sempre amb perill a la rodalia de la porteria vallesana. Després de diverses ocasions, una bola solta dins l’àrea del Bigues, la recollia Júlia Canal per fer pujar el primer gol al marcador, 1 a 0.Poc va durar però l’alegria, ja que només dos minuts més tard, un nou embolic, aquesta vegada en àrea mataronina, el convertia en el gol de l’empat Laura Carillo, 1 a 1.

Tot i l’empat, el partit va continuar amb el mateix guió, amb un Mataró més ambiciós i que a manca de sis minuts pel descans trobava el premi al seu esforç, quan Carla Fontdeglòria sortint del darrera de la porteria sorprenia la portera visitant fent el 2 a 1. D’aquí a la mitja part, tot i alguna clara ocasió, el marcador ja no es va moure.
A la segona part, el ritme del joc va caure molt, l’excés de faltes i les constants interrupcions , en van ser la clau. Tot i això, les jugadores dirigides per Oriol Feliu, van saber temperar els nervis per tancar un partit complicat amb una curta però merescuda victòria, que les acosta un pas més a l’objectiu de repetir la cinquena posició de l’Ok Lliga.