Publicació del Tot Mataró i Maresme

El torneig d’hoquei solidari amb la fundació pro nens amb càncer se celebrarà a Mataró el 4 de juny i a la clausura hi seran els Gegants de la ciutat.

Estem en ple compte enrere per la 16a edició de la Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer. Mataró ha agafat el testimoni aquest any d’una de les festes solidàries amb més trajectòria del país i els preparatius pel pròxim 4 de juny, assegura Irene Llobet de l’organització, “van a molt bon ritme, tot i que òbviament amb la proximitat estem tots una mica nerviosos”. Tot apunta a què el Torneig Solidari a benefici de la Fundació Amics

Joan Petit-Nens amb càncer  que organitza el Club Hoquei Mataró serà un èxit total. Aquesta Fundació impulsa cada any en una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil.

La trobada mataronina consisteix en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans a la recerca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius.

Festa de ciutat

Però la cosa va més enllà. Durant el matí els 350 participants que s’esperen, tindran jocs i tallers i el triangle esportiu de Cirera, amb els pavellons i instal·lacions, estaran al servei de la iniciativa. Llobet assegura que “també comptarem amb una festa final en la qual hi haurà els Gegants de la Família Robafaves, altres figures d’escoles i també el propi gegant d’en Joan Petit. Serà una festa perquè tothom se sumi a la festa solidària”.

Consumir a les barres de menjar i beguda, comprar-se el marxandatge solidari o fer de voluntari són les maneres que els mataronins, de cara al dia 4 de juny, ja poden fer gran el torneig d’en Joan Petit.

Link a la notícia

HOQUEI MATARÓ cartell JOAN PETIT 2015