Lloret C 2 – Infantil B 4:

Dissabte 28 de novembre vam jugar contra el Lloret a la seva pista. Va ser un partit difícil contra un equip físicament molt potent i intens.
La primera part la vem controlar molt be amb 3 gols a favor de l’Aleix (de penal), l’Ot i la Nerea. La segona part, el Lloret va tenir una mica més la pilota i ens van marcar dos gols al nosaltres baixar la concentracio en defensa uns minuts. Més endavant, per acumulació de faltes, l’Aleix va marcar la falta directa i el resultat ja va quedar en el 2-4 definitiu.
Destacar el bon partit d’en Martí a la porteria, ja que va ser un partit amb força ocasions per les dues bandes.
I també donar les gràcies a l’Alba, que segueix recuperant-se d’una lesió i va tornar a venir a donar-nos suport des de la banqueta. Molta força Alba i en breus ja tornaras a estar amb nosaltres a la pista!!
Ara la lliga ja ha finalitzat,  bona feina de l’equip que ha acabat 1er guanyant tots els partits disputats i mostrant el creixement i millora dia a dia.