Què podem aportar com a Club a la vostra empresa.

VALORS DE L’ESPORT

Els esportistes d’elit aprenen de ben petits valors que són exportables a tots els àmbits de la vida. Treball en equip, Esperit de competició, Ganes de superar-se, dedicació al treball, constància i valor del sacrifici, són pedres angulars dels jugadors i jugadores del Club Hoquei Mataró. Una passió per la feina que realitzen dia a dia que poden compartir amb vosaltres.

Què podem aportar com a Club a la vostra empresa.

PERTINENÇA DE MARCA

L’activitat esportiva és un dels eixos de la societat del segle XXI, per això vincular la vostra empresa a l’esport, formar part d’un projecte esportiu consolidat i guanyador, a un esport arrelat al territori i a la ciutat, i a un club que a més participa i col·labora amb diferents ONG’s, pot donar a la vostra marca un salt qualitatiu.

Què podem aportar com a Club a la vostra empresa.

DIFUSIÓ DE MARCA

El CH Mataró és un club líder i de referència del seu territori. Per aquesta raó els diferents equips són seguits pels mitjans de comunicació més importants de la comarca i de Catalunya, com ara Capgròs, Tot Mataró, Punt Avui, El 9 esportiu, la Xarxa de televisió local, Maresme Esport, Mundo Deportivo, Sport, TV3, M1TV, i Mataró Ràdio entre d’altres. Aquest seguiment dóna la possibilitat a la vostra empresa, de tenir presencia en els mitjans de comunicació

Què podem aportar com a Club a la vostra empresa.

PARTICIPAR EN LA DIFUSIÓ DE LES ONG DE MATARÓ

El Club Hoquei Mataró col·labora amb algunes de les organitzacions socials amb més implantació a la ciutat com ara la fundació Maresme, Cronopis i Taller d’Idees. Sumant la vostra empresa al club, ajudeu a aquestes organitzacions de manera directa.

Contacte

    Nom (requerit)

    Mail (requerit)

    Assumpte

    Missatge