Escola

Què ensenyem?

Tot i ser una escola d’hoquei, i que la principal activitat es que els nens/es aprenguin a patinar i a jugar a hoquei el que busquem sobretot es fomentar un ambient d’harmonia i companyonia davant dels seus companys/es. Els vostres fills/es aprendran a jugar, a divertir-se i fer les mil i una, sempre amb els patins posats!

A quina edat comencen?

L’Escola d’hoquei, per nens i nenes de P3, P4 i P5 però si el vostre fill/a encara no ha complert els 3 anys, no us preocupeu, us sorprendríeu  de veure com tenim nens i nenes amb 2 anys i mig i que patinen lliurement per la pista sense caure a terra. Tot això gràcies a que tenim els patins idonis a cada nivell.

No serà molt petit@?

El fet que comenci tan aviat és que l’hoquei, és un esport que a part de la complexitat de tots els esports (tècnica, regles, etc.) hi ha un element que s’ha de dominar abans de començar a jugar, i aquest no és més que els patins.

Quan entrenen?

Dilluns, dimecres i divendres, nens i nenes de P5.
Dilluns i dimecres, nens i nenes de P3 i P4.

Necessiten Material?

Tot el material que haureu de portar si voleu començar és un pantaló curt i una samarreta. Tota la resta us ho deixarem nosaltres, patins, guants, genolleres, l’estic, la pilota, etc.

Quant costa?

Apuntar-se a l’escola d’hoquei permet estar un més de prova gratuït per saber si el vostre fill/a li agrada aquest esport i si l’ambient de treball és l’idoni. A partir d’aquí, si decidiu continuar, s’ha de pagar una quota mensual de 45€ i un dels pares s’ha de fer soci del club que són 115€ per temporada. Ser soci del club permet l’entrada gratuïta a tots els partits del primer equip masculí i femení, poder assistir a les Juntes Generals del C.H. Mataró i tenir veu i vot, beneficiar-se dels avantatges dels nostres patrocinadors que posen a disposició dels socis del C.H. Mataró.

Contacte

    Nom (requerit)

    Mail (requerit)

    Assumpte

    Missatge