Benjamí B.Sant Celoni 5- Mataró 6

Diumenge disputavem el primer partit de l’ eliminatòria de vuitens de la copa davant el Sant Celoni, equips amb el que ens havíem enfrontat a la primera lligueta i als que no vam poder superar.
El partit va començar bé pels mataronins, avançant- nos de seguida al marcador, però un excés de nervis i una certa falta d’ intensitat en defensa, va propiciar que els contraris fessin 3 gols.
El atac dels mataronins era continu, però els seus intents s’ estavallaven contra un porter de gran alçada que tapava tota la porteria. No van defallir a l’ atac però ens vam anar al descans amb un marcador en contra de 3-1.
A la represa els locals encara es van tancar més, esperant sentenciar el partit al contratac, es van anar succeïnt els gols primer per part nostra, els contraris en dos ocasions més, arribant a un parcial de 5-2, però malgrat que el resultat era força negatiu, les sensacions que transmetia el nostre equip eran molt bones, bon atac i bona defensa. Va arribar el nostre tercer gol, i amb el quart es va desfermar l’ eufòria dels mataronins i la confirmació de les nostres possibilitats, així es van aconseguir 2 gols més i la victòria.
Divendres al Jaume Parera s’ espera una tornada molt disputatada i emocionant. Llàstima l’ actitud i la manca de fair- play exhibida per jugadors, entrenador, delegada i aficció del Sant Celoni