Dissabte ens trobàvem al JMJ, líder del grup i invatut. A la seva pista el resultat va ser molt ajustat i es presentava com a partit dur. El factor pista es determinant contra aquests equips, ja que les dimensions de la seva pista no son iguals a la nostra i això fa que siguin pistes complicades per treure la bola i obrir espais.

Iniciem el partit amb una primera part un pel conservadora per part dels nostres que no s’atrevien a desplegar el seu joc. Ells mateixo s’havien imposat guanyar al lider del grup. Una part on tots dos equips van especular pero que a falta d’un parell de minuts per fi de part, JMJ aconseguia obrir porteria i marcar un segon gol al cap d’un parell de contratacs.

A la segona part es van treure la pressió de sobre i van començar a fer un hoquei més rodat, amb més profunditat i amb patinet pido cap ala defensa, replegant-se be i cobrint les marques tal i com Sergi els marcava. Intensitat en el joc i bons cotraatacs van fer que en un d’ells,  després d’un potent xut, Farners arreplegant la bola del rebot del porter,  l’envies al fons de la xarxa sense donar opcions al porter a falta d’un minut per fi de segona part. Una bona defensa va deixar sense opcions al JMJ empatant el partit.

Arribava l’hora de la veritat, l’equip es va créixer i sota les ordres de Sergi, van arreplegar al JMJ al seu camp sense donar moltes opcions de sortida de bola, i sobre tot jugant al fons de la pista, pero el gol es resistía pel bon joc del seu porter i tancament del quadre, fins que en Joan va tornar a fer sonar la capa després d’un bon passe a segon pal i engalanat la bola al primer toc a falta de dos minuts. Impressionant !!!! La graderia totalment volcada animant i els nostres concentrats en el seu joc i resistint un JMJ adelanta a l’atac i en Martí aturant xuts molt enverinats fins que va sonar la botzina. 2-1 pels locals i alegria a banqueta i grada. Bon partit i bon hoquei i cara de satisfacció d’en Sergi per com havien jugat els seus jugadors.