No va ser el dia de l’iniciació A el dissabte… al davant teníem un dels partits que sabíem que seria complicat per que segons paraules del nostre entrenador, el Vilassar acostuma a jugar força bé en les categories base. Els resultats previs així ho confirmaven doncs el Vilassar ha comptat per victòries tots els partits que havia jugat en el que portem de lliga.
El nostre entrenador ja va avisar a l´equip que seria un partit complicat en el que haurien de estar molt i molt bé defensivament i saber sortir al contracop per agafar la defensa del Vilassar desprevinguda…
…però no va poder ser…
I es que tot i que defensivament els nostres no van estar del tot malament, els hi va faltar un punt més d’intensitat, un punt més d’agressivitat, un punt més de creure que tot i estar un pèl per darrere a nivell individual, podrien ser superiors en joc d´equip…
El Vilassar va sortir a pressionar molt amunt i molt intensament. El Mataró, tot i saber que això seria així, i que la clau era superar aquesta línia de pressió, no es trobava gens còmode amb aquesta pressió i li costava molt treure la pilota del seu camp. Quan aconseguia fer-ho arribava amb perill a la porteria del Vilassar, però la veritat es que la majoria de vegades era el Vilassar qui aconseguia tallar la pilota en camp del Mataró i generar perill. Gràcies a les intervencions de Pau Sanz la porteria s´anava mantenint, però el Mataró a dures penes va aconseguir un valuós empat que deixava les coses obertes de cara a la segona i la tercera part.
Però el Vilassar es sentia còmode amb aquesta pressió i va notar que al Mataró li feia mal que l’apretessin en la sortida de la pilota, i aquesta pressió es va intensificar en la segona i la tercera part.
El Mataró no va saber sortir d´aquesta pressió i al final aquesta pressió es va anar traduint en alguns gols per part del Vilassar, que el Mataró no podia contrarestar al mateix ritme. Les poques vegades que el Mataró va aconseguir travessar la línia de pressió va arribar amb perill a la porteria del Vilassar i fins i tot va fer alguns gols, però no van ser suficients.
Així doncs, derrota amb regust de que no vam tenir el dia, però que la pròxima vegada que ens enfrontem al Vilassar, portarem la lliçó encara més ben apresa. Som-hi Mataró!!!!
[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=QW7t_MUuzIE” ]

 

IMG_6426

IMG_6428