A la nostra lligueta de 4 equips, tornàvem a enfrontar-nos al Bigues, però ara a casa seva.

El primer partit va estar molt igualat tot i que vam tenir un bon domini del partit. Podríem repetir la victòria?

Finalment, d’una forma molt ajustada, la resposta ha estat que sí !!!!.

Una primera part on Pol obria el marcador en el primer minut de joc, aprofitant una passada a segon pal davant de porteria. Quan faltava menys de dos minuts però, un fortuït rebot despres d’una aturada de Martí ha fet l’empat.

Una segona part on el Bigues s’ha avançat en el marcador fins que a dos minuts per fi, Dana ha pogut empatar de falta directa. La tercera part ha estat reflex de la primera i segona, però finalment, Pol ha estat molt hàbil novament transformant un rebot del porter en 3 punts.

Perquè deiem partit dur? L’altre marcador del partit ha estat el de les faltes 8-0 i una tarja blava a l’equip local que ens ha permès empatar la segona part. Un partit amb molt de contacte on l’àrbitre ha parat un parell de vegades el joc per advertir que no toleraria determinades accions per part de l’equip local.

Però el que realment importa és que una setmana més, tot i que una mica adormits, han lluitat i intentat fer-ho bé. La setmana vinent més i millor.