Dissabte, iniciàvem la jornada de tarda al Jaume Parera amb la primera trobada amb el Sant Celoni d’aquesta ronda. Un equip de primer any que ens havien comentat que feia bon hoquei.

Els nostres sortien amb moltes ganes i de seguida es van fer amb el control del joc, movent bé la bola i amb bones rotacions durant tot el temps de joc, però la bona defensa i un porter efectiu feia resistència per obrir el marcador. Finalment una bona jugada de Farners va fer decantar el marcador de part nostra.

Segona part, amb un guió igual de bon control i bones diagonals, arribant a porteria i trobant un porter molt efectiu, fins que Dana i Pol trobaven el forat de gol i nova part local.

Tercera part. Es relaxarien amb els tres punts a la butxaca? Els nostres van continuar amb ganes de fer bon hoquei, i provant de trencar la defensa i de superar al porter, però no va ser fins que en Pau va decidir agafar la bola des del nostre camp, i en solitari, després de fer tota la valla, entrar en diagonal cap a porter, xuta des del lateral i sorprèn al porter per sotaguarda; El crit a la pista de tots els seus companys va ser unànim: A LA DUTXA !!!! Crit de celebració del segon gol de la temporada d’en Pau!

Pero Sant Celoni no ho havia dit tot, i amb un bon contratac igualava la part. A falta de 2 minuts però, una treballada jugada davant de porter de Bernat va tornar a decantar la part cap als locals.

També menció per Martí que amb molta seguretat va treure les boles a contraatac del Sant Celoni.
image

image

Resum: Bona tarda d’hoquei i celebració al vestidor

La setmana vinent més…..