Prebenjami A. 2n partit de tornada i ens visita el Tordera. Sabiem que el nivell estaria igualat i que era un bon partit per gaudir. Novament comptàvem amb en Pau a la porteria substituint a en Martí i la Queralt.

El partit previ l’equip es va demostrar a si mateix que podia tenir un bon nivell defensiu i ofensiu, i així ho demostrava en una primera part espectacular amb molta presió sobre el rival i posant-los en dificultats per sortir del seu camp amb bola controlada. Amb un bon moviment de bola a camp contrari i recuperant boles, van arribar els gols i la victòria a la primera part.

La segona part tenia l’espectativa però és va girar la moneda i el Tordera va trobar molt aviat la porteria amb un parell de gols després d’errades de perdre boles al mig camp. Hauriem d’esperar a la tercera part aviam que passaria.

L’equip va recuperar el seu bon joc i va competir a alt nivell pero sense fortuna a porteria per bones actuacions del porter contrari.

Aquest nivell de joc  també és traslladava a la grada on es  seguien les jugades amb intensitat i animació, però malauradament el Tordera va poder donar la volta al marcador amb un 1-2 que no va ser ferm fins i tot als últims segons on vam tenir a tocar l’empat amb una bona jugada de gol.

Una nova tarda de bon hoquei del nostre equip….. i  seguir amb aquest joc ascendent. Els resultats arribaran de ben segur.

Novament, agrair la feina d’en Pau reforçant la porteria per les absències dels nostres dos porters.

image

image

image