Juvenil: Mataro – Sentmenat
Partit contra el Sentmenat era per a nosaltres molt important. Ells anaven segons i nosaltres tercers de grup. Després de perdre a la seva pista, en el primer partit de lliga, un partit molt igualat. Ara a la tornada a casa nostra, el nostre equip volia demostrar la seva evolució positiva. Perquè es va veure un equip compacte, dinàmic, i sobretot, molt tècnic. Malgrat el primer gol en contra del partit 0-1, els jugadors no van perdre la confiança en ells mateixos i van fer una exhibició de tècnica i domini de l’estic que va deixar bocabadat a la grada local i als visitants. Van començar a entrar els gols del nostres jugadors 1-1, 1-2, 1-3 i així va acabar la primera part. L’entrenador estava content, es jugaba tal i com ell volia, un equip sincronitzat tant en atac com en  defensa que va fer desmotivar molt a l’equip contrari. No és que el Sentmenat no fes les seves jugades d’atac, sinó que la nostra defensa les frenava, a més de les bones parades del nostre porter. La segona part va començar amb atacs sense èxit novament de l’equip visitant, en canvi el nostre equip torna a marcar, 4 a 1 pel Mataró que fa enfonsar la moral dels contraris,  poc després entra el 5 a 1 i més tard el definitiu 6 a 1, que fa tancar en defensa totalment al Sentmenat. Encara així ens vàrem permetre fer vàries jugades de pissarra que encara que no es van rematar amb gol van fer gaudir a la grada del poder i tècnica del nostre equip. Faltant 20 segons fent gala de respecte a l’equip perdedor, els nostres jugadors van deixar d’atacar i es fan pases de control demostrant que un equip no ha de buscar la humiliacio del oponent sino una victoria justa i amb valors. Pero aquí no acaba la seva evolució, el proper partit és contra el primer de grup: el Ripollet. Han de demostrar que encara poden fer més, guanyar  i col·locar-se primers de grup. Llavors sí que estarà consolidada l’evolució en positiu.
L’1×1 del partit:
Àlex: amb un gol a la seva porteria creix i rebutja tots els intents contraris de fer-li més gols.
Aleix: És el més “jove” dels jugadors però demostra les seves ganes amb actitud i tècnica.
Adrià: Ràpid, tècnic amb visió de les jugades és un pilar de l’atac.Bernat: Potència, efectivitat i tècnica durant tot el partit fa fàcil el més difícil.
Conrad: Pur malabarisme amb l’estic i element desestabilitzador de l’equip contrari.
Gerard: El defensa més ràpid, sempre arriba per evitar ensurts innecessaris, l’última incorporación a l’equip que de ben segur farà un molt bona feina.Pol: Treballador i engranatje del rellotje-equip demostra la seva vàlua al màxim.
Oriol Lladó: L’entrenador, demostra que tenir actitut i voluntat fa guanyar partits.
1951/2015 – 64 anys jugant a hoquei.
image

image

image

image

image

image

image