Un equip consolidat es el que varen veure el pasat dissabte. Pero lo mes destacable era la concentració i ganes de guanyar aquest partit que jugavem contra el primer classificat. El domini i tecnica al atac del nostre equip durant els primers minuts es va recompensar amb un magnific gol de xut directe per part de Bernat que va deixar bocabadat al equip contrari i provocar l’alegria de la grada local. Poc despres arribar el segon gol en una magnífica jugada que desprenia habilitat i que va colocar Conrad. El Ripollet vol aixecar la seva moral i provoca jugades que la nostra defensa i el bon fer del nostre porter Alex neutralitza evitant que entri cap bola a la nostra portería. Arribem a la mitja part amb aquest resultat 2-0.Comença la segona part amb forts atacs del nostre rival que fan un primer gol que ens posa en Alerta y fa que Bernat torni a Marcar fent respirar una mica a la grada local. Pero arriva el segon gol del Ripollet i aixo provoca tensió i una crida d’atenció del nostre entrenafor Oriol Lladó que fa que Conrad en una jugada de les que te al arxiu dels malabarismes marqui el 4 gol que ens dona la tranquilitat per acabar el partit. Aquesta victoria te moltes lectures ara anem segons a 1 punt del primer ( el Ripollet ) pero tenim millor marcador de gols i el porter menys golellat de la lliga. Aquesta victoria es per nosaltres el premi al esforç i treball en equip de tots i una injecció de moral i ganes d’anar per totes les metes posibles. Aquesta es la millor Lectura.
Alex: Molt concentrat fa molt bona feina parant inclus una falta directe.
Aleix: El jugador mes jove que vessa tecnica i ganes de menjarse els minuts que juga ho dona tot.Adri: Muralla defensiva , fa passes i xuts de gol que fan efectiva la victoria.
Bernat: Va ser la sang freda del nostre equip fa els gols amb precisiö i potencia.
Conrad: Desestabilitzador del contrari i ” Dynamo” del estic i la bola fa ilusionisme amb la seva tecnica.
Gerard: Sempre el mes rapid ja comença a entrar en les jugades, dona alguna sorpresa al contrari amb la visiö de passes rapids.
Pol: Acaba molts intents del contrari de marcar gol i facilita els atacs,  ha guanyat tecnica i es una peça vital de la maquina.
Oriol Lladó ( entrenador) :Sempre al atac,” res de cuadro” i mai hem de donar el partit per perdut.
Tina :Pateix fins i tot guanyant, la delegada perfecta controla tots ells detalls.