Avui l’infantil B ha començat la segona volta, amb una victòria. Tot i anar primers a la lliga, l’infantil b té molts partits difícils per davant, i per mantenir el lideratge hauran de jugar tots els partits que queden amb molta intenstitat.
El partit d’avui no ha sigut un partit molt disputat ja que el Mataró ha dominat bastant, perquè el Martinec ha jugat amb quadre tot el partit, tot i que els atacs del Mataró no han sigut gaire llargs, els atacs del martinenc no arribaven gaire a porteria, que aquesta s’ha quedat a zero per part de l’equip visitant. Això si, els porters han hagut de fer certes intervencions.
Ofensivament el Mataró no ha començat jugant molt be tot i que s’ha avançat ràpidament amb els dos primers gols: dos xuts del mig del camp. Més cap al final de la primera part, el Mataró ha començat a tenir un joc més fluid i ràpid, que ha donat pas a una sèrie de gols.
La segona part ha sigut repetitiva, el joc del mataro ha tornat a ser lent tot i que les possecions de l’equip local duraven més. Ja cap al últims minuts finals el joc ha tornat ha ser ràpid, però no hi han hagut gaires gols. Finalment 8-0. El Mataró conserva el liderat tot i que la setmana que ve el Mataró descansa, però la següent torna a tenir a casa un partit difícil contra el Sentmenat.