Diumenge morning i convocatòria a les 8.15h. Només una paraula: dur.

image

A banda però, teníem un bon partit per endavant. Dos equips del maresme a la pista i final de la primera ronda.

Ja a la primera part s’ha vist que era un equip que no arribaria molt a la nostra porteria si teníem un bon control al mig camp, però també ha estat un equip que seguia bé a les marques i es replegava bé davant porteria.

En Sergi ha hagut de fer un esforç extra per anar ubicant al nostre equip i aprofitar aquest partit per insistir en qüestions tècniques que ha treballat als entrenaments. Fins i tot li ha costat un temps mort a la primera part davant de la dormida general els jugadors a pista. Finalment un 1-0 ha pujat al marcador.

La segona part ha estat reflex de la primera, i amb en Sergi novament treballant insistenment des de la banda, els nostres han començat realment a fer-li cas i han començat a sortir les “pantalles “i”passe i tall”. Per fiiiii es movien segons les seves indicacions. El control al mig camp i les jugades entrenades han començat a sortir amb més agilitat. Finalment un nou 1-0 ens donaven els 3 punts del partit i continuar puntuant a la classificació.

A la tercera part, tot ja ha rodat com havia de ser i les pujades per banda, passades amb tallades en diagonal i posicions a segon pal s’han vist de forma continuada. El resultat: 4 gols i bones sensacions de com el nostre equip pot jugar quan està concentrat.

El més important: s’ho han passat molt bé jugant a hoquei!!!!

PD. Martí tindrà més feina la setmana vinent segur i també tindrem a en Pau si la bronquitis li deixa. A millorar-se.