Partit a priori amb poques dificultats a Cassà de la Selva del Júnior A, ja que aquest equip en la primera volta es va vèncer per un clar 11-1. Però la categoria és seriosa i no val badar. I dissabte, els nostres nois ho van fer, deixant escapar gairebé totes les remotes opcions d’accedir a l’eliminatòria per classificar-se per a la preferent.

Aquesta vegada no van ser els errors tàctics ni col•lectius ni individuals, com a Massanet i a Palafrugell. El que va condemnar els mataronins va ser la falta de mentalitat guanyadora, d’intensitat i de saber estar a pista.

El joc a l’inici del partit va ser molt bo, tant atacant com defensant, però fins ben entrada la primera part no es va poder obrir la llauna, en un contracop molt ben definit entre l’Òscar i en Sergi Coma, autor del gol. A partir d’aquest moment el ritme de joc va baixar dràsticament i una sèrie d’errors en la sortida de pilota mataronina va desencadenar en l’empat local. Poc abans del descans, i novament en un contracop, en Sergi Coll tornava a posar en avantatge el Júnior A.

A la mitja part les instruccions van ser clares: seguir, seguir i seguir. De poca cosa van servir. Un excés de confiança, veient-se ja per davant en el marcador, feia encaixar dos gols molt seguits. Tocava aixecar-ho en una pista difícil per jugar, amb un rival crescut i molt poca fluïdesa.

El Mataró es va sobreposar a tot i l’Unai va aprofitar una pilota robada a pista contrària per empatar a 3. Després, altre cop poca intensitat. Fins al punt de rebre el quart després de cometre la desena falta. Ara sí que tocava treure forces d’on fos per remuntar. Però no era el dia, semblava que el karma actués per les poques ganes exhibides anteriorment. Errar falta directa per la desena falta n’és un exemple. Aprofitar una pilota dins l’àrea i empatar a quatre, l’excepció. Cinc pals en cinc minuts demostraven la mala ratxa d’aquest equip en aquesta primera fase de la competició.

Van jugar: Ricard, Carles, Unai (1), Òscar, Sergi Coll (2), Sergi Coma (1) i Miquel.

L ‘esport base del CH Mataró compta amb el suport de:

image