Diumenge era una data marcada en vermell al calendari. El Palafrugell visitava terreny mataroní com a líder en un partit crucial que podria revifar o fulminar les aspiracions dels nostres.

Després del malson viscut a terres gironines a la primera volta (14-3), el Júnior A va sortir a jugar sense cap mena de por coneixedor de les seves opcions i sabent l’irrealitat de l’anterior resultat. Però el Palafrugell (on juga l’exporter del Mataró Marc Panella) sap jugar molt bé les seves cartes i a falta de cinc minuts del primer temps dominava per dos gols de diferència (1-3).

Un bon temps mort va fer reaccionar els capgrossos, que van aconseguir que es reflectís en el marcador com s’havia desenvolupat el joc a la mitja part (3-4).

Aquest empeny va aconseguir continuïtat al començar la segona part ja que un nou gol va pujar a la casella local igualant el marcador. Amb això es va acabar la bona ratxa groga i el Palafrugell veia com els seus encerts es transferien al marcador mentre el bon joc ofensiu del Mataró no ho feia, provocant que els visitants s’escapessin ja per massa diferència fins al xiulet final.

Van jugar: Ricard, Òscar, Carles (2), Unai (1), Sergi (2), Coma, Miki.