Desplaçament Còmode el del prebenjamí Iniciació A aquest diumenge al matí (molt de matí, quina son….) al camp del Barberà.

Per sort, els nostres jugadors no s´han encomanat de la son que regnava entre els pares a la grada i des de el minut 0 ja han deixat ben clar que estaven un o dos esglaons per sobre del seu rival. Els nostres jugadors trenaven jugades còmodament i el Barberà no podia fer altra cosa que veure passar la bola la majoria de vegades.

I es que el canvi des de l´any passat és substancial. Els nostres petits comencen a trenar jugades, fer cobertures, i controlar la bola amb una tècnica que l´any passat només podíem veure en els nostres contrincants…aquests nois han fet un salt endavant…

Així doncs, amb aquesta superioritat el partit no ha tingut gaire història i les tres parts han sigut pràcticament calcades. Amb el Mataró dominant clarament el partit i els gols que anaven arribant un darrere l´altre.

Felicitats doncs per aquest partit, potser no tant per haver guanyat un partit en el que eren clarament superiors, sinó sobretot per la feina feta prèviament en els entrenaments que els ha portat a presentar-se aquest any com un equip de donarà guerra, i molta, segur…… Felicitats!!

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=rb_8GJXKl5c” ]

2 1